46,00zł
Description
Nawóz na turkucia podjadka marki Soltex 2 kg Oferowany przez nas nawóz to środek pochodzenia roślinnego pozyskiwany w procesie tłoczenia nasion roślin oleistych. Zawiera 5,5% zawartości azotu organicznego. Jest doskonałym źródłem nawożenia upraw. Tworzy naturalną ochronę przeciw turkuciowi podjadkowi, nicieniom, nornicom oraz innym szkodnikom glebowym. Produkt uwalnia się stopniowo dzięki czemu działa przez ok. 80-90 dni Nawóz na turkucia podjadka jest produktem ekologicznym. Działanie: nawożenie roślin w uprawach: sadowniczych (np. orzech, kiwi, wiśnia), warzywnych (np. szpinak, cebula), polowych (np. ziemniaki, owies) zapobiega występowaniu szkodników ryjących, m.in. turkucie, myszy, krety zapobiega rozwojowi oraz rozprzestrzenianiu się pasożytów, takich jak ziemiórki, nicienie, drutowce Stosowanie: Nawóz rozprowadzamy równomiernie na całej powierzchni podłoża, przysypujemy lub mieszamy z odrobiną ziemi. Stosujemy 50-60 gramów produktu na metr kwadratowy (dwa dozowniki). W celu osiągnięcia najlepszych rezultatów zalecamy powtórzenie dawki 50-60 gramów na metr kwadratowy co 30-40 dni, zabieg ten przedłuży działanie produktu. Po zastosowaniu nawozu należy podlać wodą miejsce, w którym był użyty, w celu wzmocnienia działania produktu zalecamy stałe utrzymywanie wilgotności podłoża. Skład: azot organiczny (N) – 5-6% węgiel organiczny (C) – 44-46% substancja organiczna – 76-80% bezwodnik potasu całkowity – 2,5% tlenek potasu całkowity – 1-1,5% tlenek magnezu (MgO) całkowity – 0,5-0,7% Opakowanie: 2 kg
Soltex
Środki ochrony roślin
jak pije kot, egipski mau cena, pchĹy larwy, zle wyrwany kleszcz, nauka psa czystoĹci, zabawka inteligentna dla psa, maĹe owczarki niemieckie dĹugowĹose, pies z wĹciekliznÄ , klatka materialowa dla psa, jakie zioĹa codziennie dla krĂłlika, jak nauczyÄ psa podawaÄ ĹapÄ, owczarek szkocki typ angielski, co dac psu na zatrucie, myszoskoczek cena, rozwolnienie po kaĹźdym posiĹku, bulgotanie w brzuchu u psa – forum, zatkane jelita u kota objawy, co robi tchawica, rodowĂłd acf
yyyyy