108,00zł
Description
Zrębki wędzarnicze z drewna śliwy wytwarzają podczas wędzenia dym o delikatnym owocowym zapachu, dzięki czemu mięso i wędliny uzyskają naturalny, słodkawy posmak o brązowej barwie. Polecamy zrobić próbę na niewielkiej ilości mięsa, ponieważ nie każdemu może pasować słodkawy posmak wyrobów wędzonych drewnem śliwy. Charakterystyka zrębek do wędzenia:zrębki klasy 10, czyli frakcji o grubości 8 – 12 mm,dokładnie przesortowane,wolne od pleśni i grzybów,czyste i dobrze odpylone,opakowanie 60 litrowe powinno wystarczyć na około 240 godzin wędzenia. Zrębki należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. W ofercie:1 opakowanie = 2 litry,1 kartonik mały = 5 opakowań x 2 litry = 10 litrów,1 karton zbiorczy duży = 5 kartoników małych x 10 litrów = 50 litrów,1 paleta = 24 kartony zbiorcze duże x 50 litrów = 1 200 litrów. Przy zamówieniu większej ilości ceny ustalane są indywidualnie.
Grillpal
Akcesoria do grilla
jamnik szorstkowĹosy, karmy dla psĂłw alergikĂłw, corgi rasa psĂłw, konie huculskie, imienia dla suczki, krolik miniaturka ile zyje, waga kociat, imiona dla psa dziewczynki, krewetki filtrujace, ile trwa ciÄ Ĺźa u psĂłw, krewetki w akwarium wymagania, pies nie chce jesc, rhodesian ridgeback opinie, american stafford, samoyed ma wlosy czy siersc
yyyyy